sobota 1. decembra 2012

Už je to tu - zajtra LETÍME

jasné tam je Peru
A je to tu :) zajtra už naozaj letiiime :) sme plný očakávania a posledných priprav na našu ďaleku výpravu - na Misiu v Lares. Vyrážame ráno o 4:00 z Bratislavy, odlietame 6:55 z Viedne. Čaká nás len jeden prestup v Madride a do Limy priletíme večer 19:15 miestneho času. Tu na Slovensku už bude poriadna noc 01:15.  Ja som ešte nikdy neletela lietadlom, tak som z toho trochu nervózna ale spolieham sa veľmi na Martina. Bude ten skúsenejší :) V Lime na letisku nás ma očakávať peruánsky salezián, ktorý nám pomôže s orientáciou a kadejakými vybavovačkami. No a čo a ako sa bude diať ďalej sa necháme prekvapiť a potom vám o tom niečo napíšeme. ;)


náš poradca :) praktický darček od ocina

Chceme sa ešte raz všetkým, ktorý nás akokoľvek podporili, poďakovať. Podarilo sa nám vyzbierať fantastickú sumu pre deti do Lares 757eur :))) Peniažky použijeme na praktické darčeky pre deti, na výlety, na pomôcky do školy a pod., naozaj na potrebné veci. Tak ešte raz veľká vďaka - Muchas gracias :)  Už sa tešíme na naše ninos- deťúrence.Určite sa s nimi za Vás dobrodincov budeme modliť.   
"peruánske" medovníčky
Dievčatá Katka a Lenka, ktoré boli v Lares na misii pred nami, nám toho veľa narozprávali. Tak verím, že sme aspoň na niečo pripravení. Aj tak bude všetko nové ;) Hlavne sa obávame našej komunikácie v španielčine. Podstivo sme sa učili ale aj tak sme len začiatočníci. 

po kúpení foťáku :)
s dobrovoľníčkou Lenkou

Tak idem pokračovať s balením a poslednými úpravami batožiny ... nech nič potrebné nezabudneme. Asi sa budem musieť vrátiť k mojej obľúbenej vete "Čo nemám to nepotrebujem!" 


A ak sme sa s vami ešte nerozlúčili, tak vám prajeme krásny rok :D ADIOOOOOS

hasta luego :)
                                                                                                                                     

1 komentár:

  1. Skvele, velmi vam drzim paste a verim, ze to zvladnete fantasticky! Mucha suerte!

    OdpovedaťOdstrániť